Καλώς ορίσατε στην InterCar ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη


 

Η InterCar Car Rental Crete ιδρύθηκε στην Κρήτη το 1985.


Έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε καταφέρει να γίνουμε γνωστοί και αξιόπιστοι σε όλη την Κρήτη. Έχουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αυτοκίνητο που χρειάζεστε στην τιμή που επιθυμείτε!

Κάθε χρόνο, πολλοί επισκέπτες επιλέγουν την InterCar Car Rental Crete. για την ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές. Σας προσφέρουμε καινούρια αυτοκίνητα και 100% Πλήρη Ασφάλιση!

Εκτός από τις χαμηλές τιμές σας προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση στην τιμή ενοικίασης, έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με τις τιμές των καυσίμων. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες για το ταξίδι σας από την μια άκρη του όμορφου νησιού μας ως την άλλη. Σεβόμαστε όλους τους πελάτες μας και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους.


Είμαστε η καλύτερη λύση στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη. Στην InterCar μπορείτε να βρείτε ένα καινούριο, ασφαλές αυτοκίνητο για τις εκδρομές σας στην Κρήτη!

 

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές, όπως δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι, το αεροδρόμιο και την πόλη του Ηρακλείου και δωρεάν βρεφικό και βοηθητικό κάθισμα.

Έχουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αυτοκίνητο που χρειάζεστε, στην τιμή που επιθυμείτε!
Ασφάλεια, Εγγύηση και Χαμηλές Τιμές!!

 

Κάντε κράτηση τώρα! Έχουμε τις καλύτερες προσφορές!

Διαβάστε για εμάς :

Main Office:

Address: Kato Gouves Vlixadas 
Telephone: +302897042755
Fax : +2810332086
Mobile : +306942262655
Email: info@intercars.gr

Branch Office:

Address: Kokkini Hani Heraklion
Mobile: +306944456399 & +306945262863
Email: info@intercars.gr

Monday the 10th. created by StVakis
Copyright 2012

©

PointIn.gr
Template by Affiliate Marketing Profit