Όροι ενοικίασης αυτοκινήτων από την Intercar Car Rental CreteΗ εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων InterCar Κρήτης έχει την ικανότητα να προσφέρει πάντα εγγύηση ασφάλειας και χαμηλές τιμές, συμπεριλαμβανομένου και της πλήρης ασφάλισης κατά παντός κινδύνου.

Collision Damage Waiver (C.D.W.)

Η ευθύνη του ενοικιαστεί μπορεί να ελαχιστοποιηθεί στα 0 ευρώ, για τις βλάβες του οχήματος, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ζημιές στα ελαστικά και στο κάτω μέρος του αμαξώματος, που έχουν προκληθεί από απρόσεκτη ή κακή οδήγηση δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Full Damage Waiver (F.D.W.)

Σε περίπτωση ατυχήματος για το οποίο δεν ευθύνεται ο πελάτης, η FDW καλύπτει πλήρως τις ζημιές που προκλήθηκαν στον κινητήρα, στο κάτω αμάξωμα, στα λάστιχα, τα τζάμια και τους καθρέπτες.

Ασφάλεια Κλοπής (T.P.)

Σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου, ευθύνη του πελάτη μπορεί να καταχωρηθεί 0.

Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος καλύπτονται τα ιατρικά έξοδα.

Βρεφικό και βοηθητικό κάθισμα

Η εταιρία μας προσφέρει τα παιδικά καθίσματα δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Διάφορα

Η παραλαβή και η παράδοση των οχημάτων από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και την πόλη του Ηρακλείου είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Το γραφείο μας σας προσφέρει δωρεάν και τους οδικούς χάρτες της Κρήτης!

 

 

 

 1. Ηλικία οδηγού

Ο οδηγός πρέπει να είναι το ελάχιστο 21 ετών.

 

2. Άδεια Οδήγησης

Οι οδηγοί πρέπει να κατέχουν έγκυρη άδεια οδήγησης τουλάχιστον για ένα χρόνο. Από την ελληνική νομοθεσία απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης. για όλους τους οδηγούς που δεν είναι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Οι άδειες οδήγησης οι οποίες δεν είναι γραμμένες με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες πρέπει να συνοδεύονται από ένα Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης.


3. Διάρκεια Ενοικίασης

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι μία (1) μέρα. Κάθε επιπλέον ώρα υπολογίζεται στο 1/5 της ημερήσιας τιμής..

 

4. Τροχαίες Παραβάσεις και Διοικητικές Κυρώσεις

Όλα τα πρόστιμα κατά την διάρκεια ενοικίασης επιβαρύνουν τον πελάτη.


5. Καύσιμα

Τα καύσιμα πληρώνονται πάντα από τον πελάτη. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το όχημα με την ίδια στάθμη καυσίμων με την οποία το παρέλαβε. Πάντα χρησιμοποιείτε βενζίνη τύπου αμόλυβδη.


6. Ασφάλιση

Σε περίπτωση ατυχήματος ο ενοικιαστής πρέπει να ενημερώσει την εταιρία και το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ώστε να πάρει την αναφορά ατυχήματος που τον απαλλάσσει από κάθε ευθύνη. Χωρίς αυτή την αναφορά ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πλήρη κάλυψη της δαπάνης επισκευής. Σε περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση σε μη επιτρεπτούς δρόμους ή εμφανείς πράξεις παραμέλησης του οχήματος ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με ολόκληρο κόστος επισκευών.

 

7. Φόροι

Όλοι οι φόροι, και το ΦΠΑ 23% συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

 

8. Παραλαβή και Παράδοση

FreeΧωρίς επιπλέον χρεώσεις για τους περισσότερους προορισμούς, όπως το αεροδρόμιο, το λιμάνι και την πόλη του Ηρακλείου. Η παράδοση σε ορισμένους προορισμούς ενδέχεται να έχει κάποια χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε info@intercars.gr.

  


InterCar Car Rental Αριθμός Άδειας Κεντρικού Γραφείου : 1039 E 0081 00448 00
InterCar Car Rental Αριθμός Άδειας Υποκαταστήματος : 1039 E 0081 01370 YO

Main Office:

Address: Kato Gouves Vlixadas 
Telephone: +302897042755
Fax : +2810332086
Mobile : +306942262655
Email: info@intercars.gr

Branch Office:

Address: Kokkini Hani Heraklion
Mobile: +306944456399 & +306945262863
Email: info@intercars.gr

Wednesday the 23rd. created by StVakis
Copyright 2012

©

PointIn.gr
Template by Affiliate Marketing Profit